събота, 25 септември 2021 г.

За нас

„Екип 7“ е независим вестник за събитията и хората в Разградска област. Първият ни брой излезе на 05.10.1992 година. Вестникът е издание на Кооперация „Екип 7“, цифрата е равна на броя на журналистите, основатели на фирмата.

„Екип 7“ излиза три пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък в 16 страници, осем от тях с пълноцветен печат. Единствен вестник в региона, разпространява се на територията на цялата Разградска област и е изданието с най-голямо проникване на медийния пазар. Тематично „Екип 7“ е абсолютно отворен за живота около нас – в цялата му пъстрота, и не търси строго профилирана читателска аудитория.

Нашата програма е кратка: точни факти и свободни коментари! Не премълчаваме обществените кривини, не пестим истината никому, стремим се да помогнем със силата на словото на нуждаещия се от подкрепа. Не се предаваме, не се продаваме, не се навеждаме, не падаме на колене!

Новините, разбира се, са приоритет. Стремим се да отделяме достатъчно място на добрите практики, без да загърбваме и дребните, на пръв поглед, проблеми на отделния човек от областта – нашия редовен и ревностен читател. Той, читателят, нерядко сам участва в списването на вестника с писма, предложения, снимки и подсещания за нещо, което сме пропуснали в забързаното си всекидневие.

В продължение на повече от четвърт век вестникът е лидер в бизнес информацията, предпочитан източник за новините в политиката, икономиката, спорта, социалната и културната сфера. Ценен ориентир в сектора на услугите. Не на последно място, „Екип 7“ се приема изключително добре от най-младото поколение поради стремежа на редакцията всеки брой да включва по нещо интересно от и за тийнейджърите.

„Екип 7“ има собствена кореспондентска мрежа в седемте общини на Разградска област. Член е Българската асоциация на регионалните медии. Главен редактор на вестника е Митко Ханчев.

Благодарим за проявения интерес към нас! Не ни жалете, редакционните телефони и редакционната поща са отворени за Вас!

Екип 7